Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 2012

Babagan Kita

Profil Perusahaan

Hebei Yidong Carbon Products Co., Ltd. minangka produsen elektroda grafit profesional lan eksportir wiwit taun 2012. Dumunung ing Kota Handan, provinsi Hebei sing dikenal kanthi jeneng "Pangkalan Industri Karbon Lor China". Lalu lintas kasebut Trep lan cedhak banget menyang Pelabuhan Tianjin.
Kita khusus ngolah lan ngasilake elektroda grafit lan elektroda karbon. Produk didol kanthi apik ing China lan diekspor menyang Asia Tenggara, Timur Tengah, Rusia lan Amerika.
Produk utama yaiku elektroda Grafit lan elektroda Karbon, sing bisa dipérang dadi elektroda grafit listrik Biasa (RP), Elektroda grafit daya dhuwur (HP), Elektroda grafit impregnasi (IP), Elektroda grafit daya dhuwur (UHP), Impregnated blok grafit, blok grafit, kokrol petroleum kalkulasi lan elektroda karbon kapadhetan dhuwur.

Elektroda grafit utamane ditrapake kanggo industri metalurgi lan kalsium karbida, industri fosfor-kimia, kayata peleburan wesi lan baja ing tungku busur Listrik, silikon industri, fosforus kuning, ferroalloy, terak titania, peleburan alumina campuran coklat ing tungku lengkungan. duwe lini produksi lengkap, sing kalebu campuran bahan mentah, kalkulus, remuk, skrining, beban, kneading, garis pembentuk, garis panggang, peralatan impregnasi, garis grafitisasi lan garis mesin & bentuk.
Kita duwe insinyur sing berpengalaman lan sistem kontrol kualitas sing ketat kanggo njamin kualitas produk. Uga bisa nawakake solusi pengepakan lan transportasi profesional.
Perusahaan kita wis dianugerahi akeh gelar kehormatan kayata "perusahaan kredit peradaban", "njaga kontrak perusahaan kredit abot", "unit kepercayaan konsumen" lsp. Kita pengin nawakake produk lan layanan kelas kapisan kanggo para pelanggan saka ing saindenging jagad lan dadi pemasok produk karbon sing bisa dipercaya ing China.

Budaya Perusahaan

Hebei Yidong Carbon Products Co., Ltd mesthi manut semangat perusahaan "Pembangunan, inovasi, ngupayakake keunggulan lan kerja sama menang-menang". Kita duwe tim teknologi sing kuat, peralatan produksi canggih lan tim manajemen sing efisien.
Pelanggan kepengin dadi target. Pelanggan sukses minangka sukses.

 Kita janji kanthi janji:
-Nggawe profil pelanggan sing sampurna, ngerti kabutuhan pelanggan kanggo nyedhiyakake produk lan layanan sing ditarget.
-Menehi puas lan ngladeni panjaluk tenaga pelanggan sing terus saya akeh, nggawe daya saing jangka panjang lan kesempatan pasar kanggo para pelanggan.
-Ngadegake organisasi layanan khusus kanggo cheking, shipping, panyimpenan produk lsp sing bisa menehi tanggepan cepet marang panjaluk para pelanggan.
-Hubungi pelanggan kanthi rutin, nelusuri panggunaan produk sing disedhiyakake, nyedhiyakake layanan konsultasi kanggo produk sing disedhiyakake.
-Kita bakal menehi tanggapan marang tanggapan pelanggan sajrone 24 jam.
-Kita pengin entuk kerjasama win-win karo para pelanggan.

Pidato Umum

Thanks kanggo manungsa waé lan dhukungan kanggo Hebei Yidong Carbon Products Co., Ltd. Saiki, produk wis nyebar ora mung ing saindenging negara, nanging uga ing Eropa, Amerika, Asia Tenggara lan wilayah liyane, Hebei Yidong Carbon Products Co., Ltd wis dadi salah sawijining pemasok kompetitif paling apik ing China. Perusahaan kudu duwe kompetensi inti dhewe kanggo berkembang lan dadi kuwat. Perusahaan kita bakal nggunakake ilmu pengetahuan lan teknologi kanggo ngerti tren ekonomi global.
Hebei Yidong Carbon Products Co., Ltd mesthi nggayuh semangat perusahaan "Pengembangan, inovasi, ngupayakake keunggulan lan kerja sama menang" .Kami duwe tim teknologi sing kuat, peralatan produksi canggih, tim manajemen efisien tinggi lan kelas siji layanan sawise adol kanggo njamin kualitas produk.
Milih Yidong kudu milih kapercayan. Kita bakal terus nyedhiyakake produk berkualitas tinggi, teknologi teknologi sing apik banget lan layanan purna jual sing sampurna kanggo para klien.