We help the world growing since 2012

Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

Hebei Yidong Carbon Products Co., Ltd.is produsèn elektroda grafit profesional lan eksportir wiwit 2012. Dumunung ing Handan City, provinsi Hebei kang dikenal minangka "China Northern Carbon Industry Base". Lalu lintas trep lan cedhak banget. menyang Pelabuhan Tianjin.
We are specialized ing Processing lan Manufaktur elektroda grafit lan karbon electrodes.Our produk adol uga ing China lan diekspor menyang Asia Tenggara, Timur Tengah, Rusia lan Amerika.
Produk utama kita yaiku elektroda grafit lan elektroda Karbon, sing bisa dipérang dadi elektroda grafit daya biasa (RP), elektroda grafit daya dhuwur (HP), elektroda grafit sing diresapi dhuwur (IP), elektroda grafit daya Ultra-dhuwur (UHP), Impregnated blok grafit, blok Grafit, Kokas Petroleum Calcined lan elektroda karbon Kapadhetan dhuwur.

Elektroda grafit utamane ditrapake kanggo industri metalurgi lan kalsium karbida, industri fosfor-kimia, kayata peleburan wesi lan baja ing tungku busur listrik, lan silikon industri, fosfor kuning, ferroalloy, titania slag, peleburan alumina campuran coklat ing tungku busur submerged. Kita duwe baris produksi lengkap, kang kalebu bahan baku nyawiji, calcining, crushing, screening, burdening, kneading, mbentuk baris, baking line, peralatan impregnasi, graphitization line lan mesin & shaping line.
Kita duwe insinyur berpengalaman lan sistem kontrol kualitas sing ketat kanggo njamin kualitas produk. Uga kita bisa menehi solusi pengepakan lan transportasi profesional.
Perusahaan kita wis dianugerahi akeh gelar kehormatan kayata "perusahaan kredit peradaban", "njaga perusahaan kredit abot kontrak", "unit kepercayaan konsumen" etc.We seneng nawakake produk lan layanan kelas siji kanggo pelanggan saka ing saindenging jagad lan dadi pemasok produk karbon sing dipercaya ing China.

Budaya Perusahaan

Hebei Yidong Carbon Products Co., Ltd tansah netepi semangat perusahaan "Pengembangan, inovasi, ngupayakake keunggulan lan kerjasama win-win".We duwe tim teknologi kuwat, peralatan produksi majeng lan tim manajemen efisien dhuwur.
Customers'demand punika goal.Customers'success kita sukses.

Kita janji kanthi tenanan:
- Nggawe profil pelanggan sing sampurna, ngerteni kabutuhan pelanggan kanggo nyedhiyakake produk lan layanan sing ditargetake.
- Nyedhiyakake lan nglayani panjaluk daya sing terus-terusan pelanggan, nggawe daya saing jangka panjang lan kesempatan pasar kanggo para pelanggan.
- Nggawe organisasi layanan khusus kanggo mriksa, pengiriman, panyimpenan produk, lsp sing bisa menehi respon cepet kanggo panjaluk pelanggan.
- Hubungi pelanggan kanthi rutin, nelusuri panggunaan produk sing diwenehake pelanggan, nyedhiyakake layanan konsultasi kanggo produk sing diwenehake.
-Kita bakal menehi respon kanggo umpan balik pelanggan sajrone 24 jam.
-We would like kanggo entuk win-win kerjasama karo pelanggan.

Pidato Manajer Umum

Thanks kanggo perhatian lan dhukungan kanggo Hebei Yidong Carbon Products Co., Ltd. Saiki, produk kita wis nyebar ora mung ing saindenging negara, nanging uga ing Eropa, Amerika, Asia Tenggara lan wilayah liyane, Hebei Yidong Carbon Products Co., Ltd wis dadi salah siji saka supplier competitive paling apik ing China.Enterprises kudu duwe kompetensi inti dhewe kanggo berkembang lan tuwuh stronger.Our perusahaan bakal nggunakake ilmu lan teknologi kanggo nangkep gaya ekonomi global.
Hebei Yidong Carbon Products Co., Ltd tansah netepi semangat perusahaan "Pengembangan, inovasi, nguber keunggulan lan kerjasama menang-menang". layanan sawise sale kanggo njamin kualitas produk kita.
Milih Yidong kanggo milih trust.We bakal terus kanggo nyedhiyani produk kualitas dhuwur, surport teknologi banget lan sampurna sawise-sale layanan kanggo klien kita.