Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 2012

Perangan wujud grafit

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Katrangan
Kita duwe bagean sing ana ing grafit, tempel grafit, dll.
Fitur
Konduktivitas listrik lan termal sing apik, koefisien ekspansi termal sing murah, kemurnian dhuwur, kepadatan tinggi, resistensi suhu dhuwur, resistansi korosi, pelumas awake, stabilitas termal, gampang diproses, lan liya-liyane. semikonduktor, fotovoltaik, produksi Polysilicon lan casting ingot, alat-alat kasar kanggo nyaring, industri kimia baja, tungku vakum lan industri produk kaca.
graphite (1)

graphite (2)

graphite (3)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan