Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 2012

Elektroda grafit sing diresapi

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Katrangan
Elektroda grafit sing diresiki adhedhasar elektroda grafit RP kanthi rong proses tambahan. Sawise elektroda grafit RP dipanggang, proses impregnasi ditindakake. Sawise proses impregnasi rampung, proses panggangan kaping pindho ditindakake, lan sawise rampung, dadi elektroda grafit sing diresiki.

Fitur
1. Kapadhetan dhuwur
2. resistivitas rendah
3. konsumsi unit produk sing kurang
4. efek sing luwih apik


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan