Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 2012

Elektroda HP Graphite

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Katrangan
Produk iki utamane ditrapake kanggo tungku busur elecric sing luwih dhuwur minangka bahan konduktif, elektroda grafit daya dhuwur diproduksi kanthi bahan baku berkualitas lan kualitas dikontrol kanthi ketat sajrone proses produksi. Produk kasebut entuk kapercayan para pangguna kanthi kualitas apik, rega cukup lan layanan enten.
Kita duwe diameter elektroda grafit HP 100-700mm.

Fitur
1.Kuwat mekanik dhuwur, resistensi listrik sing kurang.
2. Kemurnian tinggi, kepadatan tinggi, stabilitas kimia sing kuat.
3. Akurasi mesin sing dhuwur, pagawean permukaan sing apik.
4. resistensi dhuwur kanggo oksidasi lan kejut termal.
5. Pangobatan anti-oksidasi kanggo umur dawa.
6. Tahan retak & spalling.

Syarat kualitas
1. Kudu kurang saka rong cacat utawa bolongan ing permukaan elektroda.
2. Mesthi ora ana retakan melintang ing permukaan elektroda. Kanggo retakan longitudinal, dawane kudu kurang saka 5% keliling elektroda lan jembaré kudu 0,3 nganti 1,0 mm.
3. Ambane area ireng ing permukaan elektroda kudu kurang saka 1/10 lilitan elektroda lan dawane kudu kurang saka 1/3 elektroda.

Spesifikasi
Indeks fisik lan kimia elektroda grafit lan puting susu daya dhuwur nuduhake YB / T 4089-2015

Proyek

Diameter nominal / mm

200 ~ 400

450 ~ 500

550 ~ 700

Resistivity /μΩ ·m       

Elektroda

7.0

7.5

7.5

Puting susu

6.3

6.3

6.3

Kekuwatan Fleksural / MPa      

Elektroda

10.5

10.0

8,5

Puting susu

17.0

17.0

17.0

Modulus Elastis / GPa       

Elektroda

14.0

14.0

14.0

Puting susu

16.0

16.0

16.0

Kapadhetan Akeh / (g / cm3)       

Elektroda

1,60

1,60

1,60

Puting susu

1,72

1,72

1,72

Koefisien ekspansi termal

/ (10-6/)                 

suhu kamar ~ 600

Elektroda

2.4

2.4

2.4

Puting susu

2.2

2.2

2.2

Awu /

0,5

0,5

0,5

Cathetan: Awu dipérang dadi indeks referensi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan