Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 2012

Hubungi Kita

Hebei Yidong Carbon Products Co., Ltd.

Alamat

Sisih Utara Guochang Rd , Chengan County, Handan, Hebei, China

Telpon

+ 86-13212131818 Mr.Miao

+ 86-15531028517 IbuWang

+ 86-18831066444 Mr.Duan

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Sabtu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita