Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 2012

Elektroda grafit RP

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Katrangan
Elektroda grafit, utamane nggunakake coke petroleum lan coke jarum minangka bahan baku, pitch tar batu bara minangka agen pengikat, digawe kanthi kalkulasi, batching, kneading, menekan, panggang, grafitisasi, lan mesin. Iki dirilis kanthi bentuk busur listrik ing tungku busur listrik. Konduktor sing digunakake kanggo dadi panas lan leleh muatan kanthi energi listrik bisa diklasifikasikake dadi tenaga biasa, tenaga dhuwur lan tenaga ultra-tinggi miturut indikator kualitase.
Kita duwe diameter elektroda grafit RP 100-1272mm.

Lamaran
Elektroda grafit umume digunakake kanggo industri metalurgi lan kalsium karbida, perusahaan fosfor-kimia, kayata peleburan zat besi lan baja, silikon industri, fosforus kuning, ferroalloy, slag titania, alumina sekar coklat dll produksi lebur tungku sing tenggelam.

Spesifikasi
Indeks fisik lan kimia elektroda grafit lan sendi umum nuduhake YB / T 4088-2015

Proyek

Diameter nominal / mm

75 ~ 130

150 ~ 225

250 ~ 300

350 ~ 450

500 ~ 800

Kelas wasis

Tataran kapisan

Kelas wasis

Tataran kapisan

Kelas wasis

Tataran kapisan

Kelas wasis

Tataran kapisan

Kelas wasis

Tataran kapisan

Resistivitas / μΩ · m ≤

Elektroda

8,5

10.0

9.0

10.5

9.0

10.5

9.0

10.5

9.0

10.5

Puting susu

8.0

8.0

8.0

8.0

8.0

Kekuwatan Fleksural / MPa ≥

Elektroda

10.0

10.0

8.0

7.0

6.5

Puting susu

15.0

15.0

15.0

15.0

15.0

Modulus Elastis / GPa ≤

Elektroda

9.3

9.3

9.3

9.3

9.3

Puting susu

14.0

14.0

14.0

14.0

14.0

Kapadhetan Akeh / (g / cm3) ≥

Elektroda

1,58

1,53

1,53

1,53

1,52

Puting susu

1,70

1,70

1,70

1,70

1,70

Koefisien ekspansi termal / (10-6/ ℃) ≥

Temperature suhu ruangan ~ 600 ℃)

Elektroda

2.9

2.9

2.9

2.9

2.9

Puting susu

2.7

2.7

2.8

2.8

2.8

Awu / % ≤

0,5

0,5

0,5

0,5

0,5

Cathetan: Isi awu lan koefisien ekspansi termal minangka indikator referensi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan