Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 2012

Elektroda UHP Grafit

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Katrangan
Elektroda grafit daya listrik paling dhuwur digawe saka jarum jarum kualitas dhuwur minangka bahan baku utama, lan digawe kanthi mbentuk, manggang, impregnasi, grafit lan proses mekanik. Dheweke umume digunakake ing tungku busur listrik minangka bahan konduktif.

Spesifikasi
Indeks fisik lan kimia elektroda grafit lan puting grafit daya Ultra nuduhake YB / T 4090-2015
Pandhuan ing elektroda grafit
1. Elektroda kudu disimpen ing papan sing resik, garing, kejut lan tabrakan. Kudu dienggo garing.
2. Nalika nyambungake puting susu, resiki bolongan nganggo udara sing dikompres, banjur puter puting kanthi tliti kanthi ora ngrusak.
3.Warna tip elektroda kanthi hawa sing dikompres nalika rong elektroda kasebut adoh saka 20-30mm.
4. Nalika elektroda disambungake karo kunci pas, kudu dikencengake kanthi lacation sing ditemtokake manawa celah ing antarane rong elektroda kurang saka 0,005mm.
5. Kanggo ngindhari kerusakan elektroda, aja nganti blok bahan instruksi.
6. Kanggo ngindhari kerusakan elektroda, lebokake blok anise ing sisih ngisor lan pasang blok cilik ing sisih ndhuwur.

Proyek

Diameter nominal / mm

300 ~ 400

450 ~ 500

550 ~ 650

700 ~ 800

Resistivity /μΩ ·m       

Elektroda

6.2

6.3

6.0

5.8

Puting susu

5.3

5.3

4.5

4.3

Kekuwatan Fleksural / MPa      

Elektroda

10.5

10.5

10.0

10.0

Puting susu

20.0

20.0

22.0

23.0

Modulus Elastis / GPa       

Elektroda

14.0

14.0

14.0

14.0

Puting susu

20.0

20.0

22.0

22.0

Kapadhetan Akeh / (g / cm3)       

Elektroda

1,67

1,66

1,66

1,68

Puting susu

1,74

1,75

1,78

1,78

Koefisien ekspansi termal

/ (10-6/)                 

suhu kamar ~ 600

Elektroda

1.5

1.5

1.5

1.5

Puting susu

1.4

1.4

1.3

1.3

Awu /

0,5

0,5

0,5

0,5

Cathetan: Awu dipérang dadi indeks referensi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan