Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 2012

Tali grafit

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Katrangan
Tali grafit, tungku digawe saka bahan grafit. Umat ​​manungsa duwe sejarah nggunakake grafit. Wong sing paling dhisik nggunakake grafit alami (grafit flaky lan grafit bumi) lan lempung, slag utawa pasir kanggo dicampur dadi kosong, lan proses manufaktur tembikar digunakake kanggo nggawe wadhah grafit kanggo logam peleburan (tembaga, Besi, baja, lsp). Tali grafit nduweni kekuatan mekanik sing dhuwur, refraksi, konduktivitas termal, bisa tahan macem-macem peleburan lan bisa nahan erosi larutan suhu dhuwur. Tali grafit bisa nyawiji wesi cor sing gampang dibentuk, baja cor, paduan tembaga, paduan seng, solder tembaga, lan liya-liyane. Kanthi perkembangan industri modern, macem-macem industri logam nggunakake tungku listrik kanggo ngremehake macem-macem logam, mula panggunaan wadhah grafit nggunakake grafit materi wis diwatesi. Nanging, akeh industri smelter skala cilik terus nggunakake jinis grafit.
Wiwit ana grafit buatan ing pungkasan abad kaping 19, masarakat ngolah grafit buatan dadi grafit grafit. Pangembangan lan produksi grafit strukture murni sing murni, grafit kekuatan tinggi, karbon kaca, lan liya-liyane, wadhah grafit sing digawe saka bahan kasebut njembarake kisaran aplikasi grafit grafit. Saliyane logam peleburan, wadhah grafit uga digunakake ing nyaring logam mulia kayata emas lan perak. , Peleburan uranium energi atom, bahan silikon tunggal kristal tunggal, manufaktur kristal tunggal germanium, lan ditrapake kanggo macem-macem analisis kimia.
Tangkar grafit diklasifikasikake menyang wadhah grafit alami, wadhah grafit buatan manungsa, wadhah grafit kemurnian tinggi, wadhah karbon vitreous, lsp miturut sifat materiale. Miturut tujuane, ana wadhah baja, wadhah tembaga, wadhah emas, lan wadhah analitis.

Fitur
Tingkat teknologi produksi grafit grafit domestik wis tekan utawa malah ngungguli salib impor. Kuburan grafit domestik berkualitas tinggi duwe ciri kaya ing ngisor iki:
1. Kapadhetan grafit grafit sing akeh ndadekake kranjang duwe konduktivitas termal sing paling apik, lan konduktivitas termal luwih apik tinimbang tungku impor liyane. ; Tungku grafit.
2. Tali grafit duwe lapisan glasir khusus lan bahan cetakan kandhel, sing bisa nambah resistensi korosi produk lan ndawakake umur layanan.
3. Komponen grafit ing tungku grafit kabeh kalebu grafit alami kanthi konduktivitas termal sing apik banget. Sawise tungku grafit digawe panas, ora langsung dilebokake ing meja logam adhem supaya ora retak amarga adhem cepet.
Graphite crucible
Pangopènan
1. Nomer spesifikasi tungku yaiku kapasitas tembaga (kg)
2. Tali grafit kudu disimpen ing papan sing garing utawa ing rak kayu yen disimpen.
3. Nangani kanthi ati-ati nalika ngeterake, lan pancen dilarang nyelehake lan goyang.
4. Sadurunge digunakake, kudu dipanggang nganggo peralatan utawa tungku pangatusan, lan suhune saya mundhak nganti 500 ° C.
5. Toban kudu dilebokake ing ngisor permukaan tutuk tungku tungku tungku tungku tungku tungku tungku ndhuwur.
6. Nambahake bahan kudu adhedhasar jumlah leleh saka tungku. Aja nambah kakehan bahan lan nyegah wadhah wadhah saka kompres.
7. Metu saka tungku lan klem kranjang kudu salaras karo bentuk tungku. Sisih tengah klem kudu nyegah tumpukan kerusakan kanthi kekuwatan.
8. Nalika narik slag cair lan coke ing tembok njero njero lan njaba pot, tutul kanggo nyegah kerusakan ing tungku.
9. Jarak sing cocog kudu disimpen ing antarane tungku lan tembok tungku, lan tungku kasebut kudu dilebokake ing tengah tungku.
10. Penggunaan alat pembakaran lan aditif sing cocog bakal nyuda umur layanan tungku.
11. Sajrone digunakake, ngowahi tungku seminggu sepisan bisa nyepetake umur layanan wadhah.
12. Nyegah semangat korosif sing kuwat supaya ora langsung nyemprotake gundukan sisih lan ngisor wadhah geni.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan