Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 2012

Hebei Yidong Carbon Products Co., Ltd. kanthi resmi miwiti lokakarya pewarnaan anyar tanggal 18 Oktober, 2020.

Hebei Yidong Carbon Products Co., Ltd. minangka pabrikan elektroda grafit profesional. Wiwit didegake pabrik anyar kasebut, ketua dewan kanthi pribadi nuntun perencanaan lan desain, pengawasan lan manajemen. Pungkasan, pambangunan pabrik rampung kanthi efisien. Pabrik anyar kasebut dununge ana ing Taman Industri Shangcheng, Cheng'an County, Kota Handan, Provinsi Hebei. Jarak iki jejer karo Pelabuhan Jinan ing sisih wetan, Pelabuhan Tianjin ing sisih lor, 3 km saka dalan tol. Lan cedhak karo Jalan Raya Provinsi S315. Nduweni transportasi sing trep lan unggul ing lokasi geografis.
I5D_9951
Pabrik anyar kasebut jembaré 18.000 meter persegi. Ana bangunan kantor, laboratorium, pompa, lokakarya, lokakarya, lokakarya mesin, lokakarya bahan baku, gudang produk rampung, lokakarya impregnasi, lan lokakarya manajemen kendaraan ing wilayah pabrik. Kita duwe peralatan kelas kapisan lan teknologi sing apik banget ing wilayah pabrik sing anyar .Sekaligus lingkungan pabrik resik lan rapi, sing cocog karo standar nasional. Kapasitas produksi tahunan pabrik anyar bisa nganti 26000 ton, sing bisa ngasilake elektroda grafit RP / HP / UHP, kubus grafit, wadhah grafit, jinis produk grafit khusus lsp. Ing tembung, sampeyan bisa entuk produk sing dikarepake ing kene.
I5D_0014
Pabrik elektroda grafit anyar dilengkapi tim manajemen lan teknis sing kuwat, sing nduweni sistem manajemen lan standar kualitas sing ketat. Dheweke siyap nyedhiyakake produk berkualitas tinggi lan layanan pra-penjualan lan layanan purna jual paling apik kanggo para pelanggan
Hebei Yidong Carbon Products Co., Ltd.is tetep maju karo tren pangembangan industri elektroda grafit, tetep karo konsep pangembangan ilmiah lan konsep layanan berorientasi wong, Kita ngupayakake dadi perusahaan sing apik banget, ngrebut kesempatan anyar lan nemoni tantangan anyar ! Produk karbon Hebei Yidong Co., Ltd. bakal melu badai ing industri elektroda grafit internasional lan terus maju!
yri
Sugeng rawuh ing pabrik anyar produk karbon Hebei Yidong Co., Ltd. Kita bakal menehi semangat banget! Ngarep-arep tekane!


Wektu kiriman: Dec-31-2020