Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 2012

Ing wulan November 2019, panuku elektroda grafit Rusia teka ing Hebei Yidong Carbon Products Co., Ltd.

Ing wulan November 2019, pembeli elektroda grafit Rusia teka ing Hebei Yidong Carbon Products Co., Ltd. Ketua dewan ngiringi para pelanggan ngunjungi pabrik lan menehi pengenalan rinci babagan pangembangan perusahaan kasebut. Kita kanthi sabar mangsuli pitakon para pelanggan lan menehi solusi sing apik kanggo masalah sing dikuwatirake. Komunikasi kanthi jero karo para pelanggan, kita nuntut panjaluk lan kuwatir lan menehi solusi sing bener lan pelanggan wis wareg banget karo elektroda grafit. Iki pertukaran teknologi ora mung ngidini kita entuk konsensus, nanging uga bisa nggawe persahabatan internasional sing apik. Sanalika, dheweke ngajak kita dolan menyang Rusia. Muga-muga bisa duwe perjalanan tuku sing nyenengake lan ora iso lali ing perusahaan kita!
Perusahaan kami duwe macem-macem produk, rega sing cukup, kualitas apik lan layanan kelas kapisan. Kita pengin nawakake produk lan layanan kelas kapisan kanggo para pelanggan saka saindenging jagad lan dadi pemasok produk karbon sing andal ing China.
Ngenteni tekane!

rey (1) rey (2)


Wektu kiriman: Dec-31-2020