Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 2012

Nambah biaya lan bathi sing ora cukup, rega elektroda grafit isih dikarepake bakal munggah.

 Ringkesan pasar: Harga pasar elektroda grafit tetep stabil minggu iki. Minggu iki, rega kokol petrol sulfur rendah, bahan baku hulu elektroda grafit, mandheg tiba lan stabil. Dampak negatif ing permukaan bahan baku elektroda grafit saya ringkih, lan sikap ngenteni pasar elektroda grafit rada entheng. Ing tekanan rega coke jarum lan pitch batubara sing larang, yaiku bahan baku kanggo elektroda grafit, umume perusahaan elektroda grafit utama nguatake kutipan kasebut. Kajaba iku, elektroda grafit mudhun elektron listrik hilir saiki duwe level operasi sing dhuwur, lan elektroda grafit kudu stabil. Umume perusahaan elektroda grafit utama uga ujar manawa pangiriman perusahaan stabil. Bisa dingerteni manawa dhukungan sisih panjaluk elektroda grafit isih ana.
Pasokan: Pasar elektroda grafit njaga pasokan sing ketat minggu iki. Minggu iki, pasokan elektroda grafit cilik lan medium daya dhuwur ing pasar elektroda grafit tetep nyenyet. Alesan utamane yaiku perusahaan elektroda grafit arus utama ngasilake elektroda grafit kanthi kekuatan tinggi lan ukuran gedhe. Elektroda grafit ukuran cilik lan medium duwe pangasilan sithik, lan amarga konsumsi permintaan hilir, inventarisasi pasar ora kasedhiya. Kanthi paningkatan, pasokan elektroda grafit ukuran cilik lan medium isih kenceng.
Sisih panjaluk: Sisih permintaan pasar elektroda grafit njaga kinerja umum sing apik minggu iki. Minggu iki, tingkat operasi pabrik baja tungku listrik China tetep ing level sing cukup dhuwur. Kanthi dhukungan saka permintaan sing kaku, sentimen tuku elektroda grafit cukup apik. Kajaba iku, miturut umpan balik saka perusahaan elektroda grafit, sanajan tarif angkut kapal ekspor tetep ing level sing anyar, pasokan kapal ekspor sing sithik saya suda, lan kinerja ekspor elektroda grafit luwih apik.

Ing babagan biaya: Biaya elektroda grafit nuduhake kenaikan minggu iki. Rega kokol petrol sulfur rendah mandheg lan stabil minggu iki, lan pengaruh negatif ing permukaan bahan baku elektroda grafit lemes; rega jarum coke tetep dhuwur minggu iki, rega pitch batubara terus saya mundhak, lan biaya elektroda grafit isih saya mundhak.
Ing babagan bathi: Bathi umum saka pasar elektroda grafit isih durung cukup minggu iki. Rega pasar elektroda grafit saiki wis mlaku kanthi stabil, lan kenaikan biaya isih ana ing wates bathi ing pasar elektroda grafit.
 Ing babagan inventaris: Sejatine ora ana akumulasi inventaris sing berlebihan ing pasar elektroda grafit minggu iki. Minggu iki, umume perusahaan elektroda grafit duwe produksi stabil, lan panjaluk hilir elektrod grafit stabil, lan ora ana akumulasi inventarisasi sing akeh ing pasar. Sawetara perusahaan elektroda grafit utama nuduhake manawa bakal dadi bagean saka inventaris omset normal, lan sawetara perusahaan elektroda grafit ukuran cilik lan medium nuduhake manawa perusahaan kasebut ora duwe inventaris.
Ramalan Outlook: Biaya pasar elektroda grafit tetep larang minggu iki, lan rega kokol petrol sulfur rendah wis stabil, lan biaya dhukungan elektrod grafit bakal saya mundhak. Ing negara sing bathi pasar elektroda grafit umume durung cukup, rega pasar elektroda grafit isih ana kemungkinan meksa munggah, lan samesthine bakal nambah 1.000 yuan / ton.


Wektu kiriman: Jun-08-2021