Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 2012

Ketemu ing Pameran Industri Internasional kaping 25, 2019

Hebei Yidong Carbon Products Co., Ltd wis melu Pameran Industri Internasional kaping 25, 2019 ing Rusia. Minangka produsen elektroda grafit profesional, kita pengin nawakake produk lan layanan kelas kapisan kanggo para pelanggan lan dadi pemasok produk karbon sing andal ing China.
Simpen tanggal: Novermber 12-15th, 2019.
Alamat: Prospekt Mira, 119, Moskow, Rusia. Pusat Pameran Kabeh-Rusia (Fairfield VVC).
Kita tansah ngarep-arep tekane!

Kita bakal seneng mbantu sampeyan yen sampeyan duwe pitakon babagan produk.
Hubungi kita: + 86-132 1216 1818
Utawa email: yidongcarbon@163.com

exbi (2)

exbi (3)

exbi (1)


Wektu kiriman: Dec-31-2020