Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 2012

Rega coke jarum mundhak ing wulan Juli, elektroda grafit hilir mundhak dadi 20%.

Nalika rega bijih wesi terus saya mundhak, biaya nggawe baja tungku jeblugan bakal terus mundhak, lan keuntungan bathi kanggo nggawe baja tungku listrik nggunakake baja besi minangka bahan baku dibayangke.

Penting dina iki:

Rega UHP600 ing pasar elektrod grafit India bakal munggah saka 2,9 yuta rupee / ton dadi 340.000 rupee / ton, lan periode implementasine wiwit Juli nganti 21 September; rega elektroda HP450mm samesthine bakal mundhak saka saiki 225.000 rupee / ton Nganti 275.000 rupee / ton (mundhak dadi 22%).

Dilaporake yen alasan utama kenaikan rega iki yaiku kenaikan biaya jarum coke jarum impor. Saka US $ 1500-1800 / ton saiki dadi luwih saka US $ 2000 / ton ing tanggal 21 Juli, kenaikan rega bakal kisaran 11% nganti 33%, utawa malah luwih dhuwur.

Impregnated grapihite electrodes (3)


Wektu kiriman: Jun-24-2021