Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 2012

Perusahaan kita wis resmi nerusake kerja lan produksi.

Festival Spring wis kliwat, lan pasar elektroda grafit njaga tren munggah sing tetep. Perusahaan kita kanthi resmi nerusake kerja lan produksi tanggal 24 Februari 2021, kita bisa ngolah macem-macem spesifikasi tenaga normal, tenaga tinggi, lan elektroda grafit daya ultra-tinggi. Kualitas produk perusahaan nganti standar, lan kualitase apik banget. Diekspor menyang pasar luar negeri lan duwe reputasi apik. Pelanggan olèh takon lan pesen. Kita bakal ngatasi kabeh pelanggan kanthi semangat lan sikap tulus supaya sampeyan bali kanthi kepenak.

微信图片_20210314111916 微信图片_20210314111932 微信图片_20210314111942 微信图片_20210314111952 微信图片_20210314112019


Wektu kiriman: Mar-30-2021