Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 2012

Dumadakan: Harga elektroda grafit India bakal nambah 20% ing kuartal kaping telu.

    Miturut laporan paling anyar saka jaban rangkah, rega UHP600 ing pasar elektrod grafit ing India bakal munggah saka 290.000 rupee / ton (3.980 dolar AS / ton) dadi 340.000 rupee / ton (4670 dolar AS / ton). Periode eksekusi wiwit Juli nganti 21 September.
    Kajaba, rega elektroda HP450mm samesthine bakal mundhak saka 225.000 rupee / ton saiki (3090 dolar AS / ton) dadi 275.000 rupee / ton (3780 dolar AS / ton).
    Alesan utama kenaikan rega wektu iki yaiku kenaikan biaya jarum coke impor, saka US $ 1500-1800 / ton saiki dadi luwih saka US $ 2000 / ton tanggal 21 Juli.


Wektu kiriman: Jun-17-2021