Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 2012

Pasar elektroda grafit bakal njaga gaya munggah sing tetep.

Sanajan pasar elektroda grafit wis ana ing siklus munggah enem wulan, perusahaan elektroda grafit utama saiki isih ana ing breakeven amarga faktor bahan baku sing mundhak. Ing tahap iki, tekanan biaya pasar elektroda grafit misuwur, lan rega elektroda grafit bakal terus tren munggah. Faktor pengaruh khusus yaiku:

1. Tekanan biaya: Bahan baku elektroda grafit saiki asring disetel, lan bahan baku elektroda grafit yaiku kokol petroleum sulfur rendah, kok jarum. Rega coke lan pitch sing dikalsinake duwe tren munggah umume, lan tekanan biaya pasar elektroda grafit jelas dhuwur. Ing tekanan kasebut, perusahaan elektroda grafit kudu nambah rega kanggo njaga saldo pembayaran.

2.Supply kenceng:

(1 companies Perusahaan elektroda grafit duwe swasana tunggu-lan-tilik ing produksi

(2) Pasokan sumber daya sawetara angel banget.

(3) Kontrol dobel konsumsi energi ing Mongolia Batin.

3. Sisih panjaluk:

(1) Sawise Festival Musim Semi, pasar baja tungku busur listrik isih ana ing level sing cukup murah. Sawetara pabrik baja isih duwe stok elektrod grafit sing durung dikonsumsi, lan pabrik baja duwe kinerja sedheng kanggo tuku elektroda grafit.

(2) Amarga rega bahan baku elektroda grafit isih saya mundhak, lan amarga pasokan ketat spesifikasi ukuran cilik lan menengah kanthi daya ultra-tinggi ing pasar elektroda grafit, pasar hilir kanthi bertahap nampa kenaikan grafit rega elektroda.

(3) Ing pasar ekspor elektroda grafit, pengiriman barang saiki saya dhuwur, lan ekspor elektroda grafit tundhuk watesan tartamtu.

Pratinjau pasar: Saiki, miturut kahanan yen ana tren sing apik ing sisih panjaluk pasar elektroda grafit, rega elektroda grafit bakal terus mundhak amarga rega bahan baku mundhak amarga kenaikan biaya sing terus-terusan.


Wektu kiriman: Mar-19-2021