Kita mbantu jagad iki tuwuh wiwit taun 2012

Pasar elektroda grafit paling anyar (7.18)

Harga pasar elektroda grafit Tiongkok tetep stabil minggu iki. Bisa dingerteni amarga mudhun terus-terusan rega coke petroleum sulfur murah lan kasunyatan manawa sawetara pabrik baja hilir elektroda grafit duwe stok elektroda grafit cilik, pabrik baja ing hilir duwe tunggu-lan- ndeleng prilaku ing tuku elektroda grafit. Rega transaksi mingguan pasar elektroda grafit isih rada bingung.
Ing babagan rega: minggu iki, rega utama elektroda grafit ing Tiongkok kanthi diameter 300-600mm: tenaga biasa 16000-18000 yuan / ton; kekuwatan dhuwur 18000-21500 yuan / ton; daya ultra-dhuwur 21000-28000 yuan / ton; Elektroda grafit 700mm daya paling dhuwur 32000 -33.000 yuan / ton. Indeks rega pasar elektroda grafit China yaiku 22286, sing padha karo periode sing padha minggu kepungkur lan periode sing padha wulan kepungkur. Regane mundhak 42,79% wiwit wiwitan taun lan 55,77% saka periode sing padha taun kepungkur.
Sisih panjaluk: Kinerja permintaan pasar elektroda grafit China rada ringkih minggu iki. Miturut umpan balik saka sawetara perusahaan elektroda grafit, pabrik elektroda grafit pabrik listrik ing sisih ndhuwur tuku elektroda grafit minggu iki, lan perusahaan elektroda grafit individu nglaporake manawa pangirimane mudhun. Nanging, wiwitan rata-rata tanduran baja sirkuit hilir elektroda grafit isih akeh, lan panjaluk elektroda grafit isih ana.


Wektu kiriman: Jul-19-2021